;
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو

میت بال نروژی با سس زرشک و گردو


با احتمال زیاد می توان گفت که همه ایرانی ها کوفته تبریزی را تجربه کرده اند. اما مردم کشورهای دیگر هم از این نعمت ی نصیب نمانده اند. نروژی ها همین کوفته ما را کمی متفاوت تر درست می کنند.

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

تخم‌مرغ ۱ عدد

آرد سوخاری ۳ قاشق سوپخوری

پیاز رنده شده یک عدد

زردچوبه، فلفل، سیر و نمک مجموعا یک قاشق مرباخوری

زرشک ۴/۱ پیمانه

گردوی خرد شده ۴/۱ پیمانه

روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری

آب جوش ۲ پیمانه

میت بال نروژی با سس زرشک و گردو

روش تهیه:

۱. گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا گوشت کاملا چسبندگی لازم را به دست آورد.

۲. سپس در آخر آردسوخاری را اضافه کنید و مجددا ۳ دقیقه ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود. از مواد به اندازه یک فندق برداشته و کاملا گرد کنید.

۳. زرشک، گردو و پیاز سرخ شده را با روغن ۲ دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد؛ میت بال‌ها را درون آن انداخته و به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا کوفته نروژی شما پخته و

سس غلیظ شود. سپس درون ظرف موردنظر سرو کنید.

منبع:vista.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *