مواد لازم:
آرد یک و نیم کیلو
شیر ولرم ۱ کیلو
نمک ۱٫۵ قاشق
خمیر مایه ۱ پاکت
کره یا روغن ۲۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق چای

طرز تهیه:
برای تهیه این نان سنتی ابتدا در یک کاسه همه مواد را با هم ترکیب میکنیم خمیر نرمی بدست می آید فقط همه شیر را یکدفعه نمی ریزیم به تدریج می ریزیم خمیر بدست نچسبد سپس ۲ ساعت استراحت می دهیم سپس چونه گیری می کنیم با وردنه باز کرده رویش با چنگال خط می کشیم که خمیر نان پف نکند رویش تخم مرغ می مالیم در فر ۲۵۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم کته نوعی نان است.

سفره خونه

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.