;

روش پخت و آماده سازی نان عدس مناسب برای گیاهخواران و افراد وگان

موار لازم برای تهیه نان عدس نپالی:

عدس ۲۵۰گرم
عصارۀ زنجبیل ۱ ق س
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه نان عدس:

ابتدا عدس هایمان را به مدت ۸ ساعت خیس می کنیم. سپس زیر آّب به خوبی می شوییم تا پوستهای آن جدا گردد، سپس عدسهایمان را در مخلوط کن ریخته، آنقدر مخلوط می کنیم که یک خمیر غلیظ و نرم به ما بدهد؛ سپس زنجبیل های خرد شده را در مخلوط کن ریخته خوب مخلوط می کنیم و از صافی عبور می دهیم و عصارۀ حاصل را به مخلوطمان اضافه می کنیم، در این مرحله نمک را اضافه می کنیم، آنرا بخوبی مخلوط می کنیم.

۲ قاشق غذا خوری روغن را تابه می ریزیم، می گذاریم تا داغ بشود، سپس دستانمان را با آب مرطوب می کنیم تا خمیر به دستمان نچسبد، سپس از مخلوطمان یک توپ کوچک درست کرده، بستگی به میلمان کوچک یا بزرگ و در روغن داغ به مدت ۲ دقیقه سرخ می کنیم و روی آن هم روغن می ریزیم تا درونش خوب بپزد و به تابه نچسبد. وقتی به رنگ قهوه ای طلایی رسید، آماده است.

این یک غذای گیاهی است که حاوی پروتئین بسیاری است، می توانید آن را به همراه ترشی یا سالاد یا بهمراه ناهار خود نوش جان کنید.

منبع:coca.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *