;


مواد لازم برای ۴ نفر:

• زرده تخم مرغ ۲ عدد

• وانیل ۱ قاشق مربا خودی

• شکر ۲ قاشق سوپخوری

• مغز گردو خرد شده ۳۰۰ گرم

روش تهیه نان گردوئی برای عید نوروز:

برای تهیه این شیرینی لذیذ داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کاملا سفت و سفید شود سپس گردو ی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ میریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی با اشکال دلخواه و بفاصله داخل سینی می چینیم و می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه ۲۰ دقیقه بماند شیرینی ها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.

منبع : هانی شف

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.