هلو کباب,کوفته کرمانشاهی

این غذا ازقدیم الایام از کوفته های معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است .

مواد لازم :
گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
سیب زمینی نیم پز ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم
آبلیمو ۱ لیوان
شکر ۵ /۰ لیوان
آب ۱ لیوان

طرز تهیه :
گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .


منبع :ashpazierangin.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *