پاتاتاس براواس(اسپانیایی)پاتاتاس براواس(اسپانیایی)

پاتاتاس براواس(اسپانیایی)

مواد لازم :

مواد اصلی

نمک و فلفل به مقدار لازم
پیاز (ریز شده) ۱ عدد
کره (آب شده) ۶ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی ۶۰۰ گرم
پوست لیمو ترش (رنده شده ۲ قاشق چای خوری
سرکه قرمز ۲ قاشق غذا خوری
سیر (رنده شده) ۴ حبه
گوجه فرنگی رنده شده ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی (ساطوری شده) ۲۰۰ گرم

طرز تهیه :

زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

۱٫ابتدا فر را با دمای بالای ۱۸۰درجه داغ کنید. نیمی از کره را در یک تابه داغ کرده و سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و ۱۰ دقیقه در آن سرخ کنید تا طلایی شود.
۲٫پیاز را اضافه کرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید. فلفل قرمز، سرکه، پوست لیموی رنده شده و سیر را اضافه کرده و دو دقیقه تفت دهید.
۳٫گوجه و جعفری را داخل تابه ریخته و روی شعله متوسط ۱۰ دقیقه آن را سرخ کنید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود. مخلوط را مدام هم بزنید تا یکنواخت سردشود.
۴٫نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. مایه سیب‌زمینی را با روغن باقیمانده قاطی کرده و در یک ظرف نسوز بریزید. آن را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا مواد کاملا پخته شود. این تاپاس را داغ سرو کنید.

سایر نکات
پاتاتاس براواس پیش‌غذای اسپانیایی و به معنی سیب‌زمینی خشمگین است دلیل آن هم ادویه‌دار بودن این خوراک لذیذ است.
۱) به جای استفاده از فر، می‌توانید تمام مراحل پخت را روی اجاق انجام دهید.
۲) به جای سیر می‌توانید از ۲ قاشق چایخوری پودرسیر استفاده کنید.

منبع:sarashpazpapion.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *