پاستای ناپولی
مواد اولیه:
پیاز متوسط خرد شده : ۱ عدد
کدو سبز متوسط : ۱ عدد
سیر له شده : ۲ حبه
ژامبون دودی : ۲۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگی : ۳۵۰ گرم
ریحان خرد شده : ۴ قاشق غذا خوری
خامه غلیظ : ۴ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده : ۴ قاشق غذا خوری
پنیر بارمزان : رنده شده : ۴ قاشق غذا خوری
پاستا خشک : ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
دستور پخت پاستای ناپولی:
ژامبون خرد شده و پیاز را در تابه سرخ می کنیم . سپس کدو را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم ، در ادامه سیر را به آن ها اضافه کرده و در نهایت پوره گوجه را به همراه سبزی ها و ادویه اضافه می کنیم .پس از ۱۰ دقیقه سرخ شدن خامه را اضافه می کنیم ، در نهایت پاستای پخته شده را به سس اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
cloob.com