پاستای چینی با مزه ای ترش و شیرین

این پاستا با سس غلیظ ترش و شیرین تن تهیه می‌شود. غذائی است بسیار متفاوت، سریع و خوش طعم. ‏

مواد لازم:

‏۱ عدد پیاز، خردشده ‏
‏۱ عدد تره‌ فرنگی، خردشده ‏
‏۱ عدد هویج، رنده شده ‏
‏۱ قوطی( ۱۴۰ گرم) تن ماهی ‏
‏۱ قوطی( ۵۰۰ گرم) عصارهی گوجه‌فرنگی ‏
‏۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ‏
‏۲ قاشق سوپ‌خوری عسل ‏
‏۲ قاشق سوپ‌خوری سس سویای رقیق ‏
‏۱ قاشق سوپ‌خوری سس ‏worcestershire
‏۱ و ½ قاشق چایخوری پودر پنج ادویه‌ی چینی ‏
‏۲ قاشق سوپ‌خوری خامه‌‌ی ترش ‏
‏۱ بسته( ۵۰۰ گرم) پاستا پنه( لوله‌ای) ‏

پاستای چینی با مزه ای ترش و شیرین

طرز تهیه:

پاستا پنه‌ها را درون آب و نمک جوشانده تا نرم شوند. ‏
پیاز، تره‌فرنگی و هویج را همراه با روغن زیتون در ماهی‌تابه‌ای ریخته، چند دقیقه هم بزنید تا سرخ شوند و پیازها شفاف گردند. ‏
گوجه‌فرنگی، عسل، سس سویا، سس ‏worcestership‏ و پودر پنج ادویه‌ی چینی را به محتویات ماهی‌تابه بیافزائید و به مدت ۵ ‏دقیقه با حرارت ملایم بپزید. ‏
محتویات مایع درون تن ماهی را گرفته و خود تن ماهی را به مواد بیافزائید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. ‏
کمی پیش از سرو، نمک را جهت طعم‌دار کردن به همراه ۲ قاشق خامه‌ی ترش به سس آماده شده اضافه نمائید و روی پاستاهای ‏پخته شده بریزید. ‏

کالری : ۵۱۵ | چربی : ۱۰٫۴g | پروتئین : ۲۳٫۲g | کربوهیدرات : ۸۶٫۲g | چربی اشباه نشده : | فیبر : ۵٫۸g | شکر : | نمک : ۳۹۹mg

منبع:cookingmagazine.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.