پاکورا (غذای هندی)

پاکورا (غذای هندی)

مواد لازم:

آرد سفید یک چهارم لیوان

آرد نخود سه چهارم لیوان

پیاز ریز شده ۲ عدد بزرگ

فلفل سبز تند ریز شده ۱ یا ۲ عدد

گشنیز ریز شده یک چهارم لیوان

شوید ریز شده یک چهارم لیوان

تره فرنگی ریز شده کمی

بیکینگ پودرررر ۱ قاشق مرباخوری

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

نمک به مقدار لازم

آب یک سوم لیوان

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

پاکورا (غذای هندی)

طرز تهیه:

– آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید.

– پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.

– گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

– از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.

– پاکورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *