پرتقال ژله ای

پرتقال ژله ای در رنگ های مختلف

مواد اصلی :
پرتقال ۹ عدد
پودر ژله ۶بسته

زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۴۰ دقیقه

۱
پرتقال ها رو شسته و از وسط نصف میکنیم. حالا میتونیم میوه رو از پوست جدا کنیم و برای مصرف کنار بذاریم و یا با آبمیوه گیری پوست ها رو از میوه جدا کنیم (بدون آسیب زدن به پوست پرتقال).
۲
حالا ژله ها رو با رنگهای دلخواه طبق دستورالعمل روی بسته بندی ژله، آماده میکنیم و تو ۱۸ پوست پرتقال آماده که از قبل تو قالب مافین یا کاپ کیک قرار دادیم، میریزیم و تو یخچال میذاریم.
۳
بعد از اینکه ژله آماده شد، از یخچال بیرون میاریم و هر پرتقال رو با چاقویی تیز به ۳ یا ۴ برش تقسیم میکنیم که تعداد برشها بستگی به سایز پرتقال ها و ضخامت دلخواه برشها داره.
۴
از این ژله خوشمزه و در عین حال زیبا لذت ببرید.

سایر نکات
پرتقال ژله ای در رنگ های مختلف
مسلما کمی از هر ژله اضافه میاد که میتونیم پرتقالهای بیشتری استفاده کنیم و پرتقال های ژله ای بیشتری تهیه کنیم و یا از اونها برای تهیه ژله تو ظرفهای دلخواه استفاده کنیم
برای اینکه بعد از برش زدن پرتقالها، ژله ها آسیب نبینن و فرمشون رو از دست ندن؛ بهتره برای قرار دادن ژله توی یخچال، سطح ژله با کاغذ روغنی پوشیده بشه و بیش از زمان ذکر شده در دستورالعمل توی یخچال بمونه.

منبع: sarashpazpapion.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *