پلوی بخارا

پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان

غذای لذیذ پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود. این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست! طرز تهیه پلوی بخارایی را در ادامه ببینید :
مواد لازم:

برنج ۱ کیلو
گوشت نیم کیلو
کره ۲۵۰ گرم
کشمش ۱۵۰ گرم (پلویی)
هویج نیم کیلو (خلال شده)
پیاز ۴ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران ۱ قاشق چایخوری (ساییده)

طرز تهیه :

غذای لذیذ پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است
اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود.این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!

برای تهیه این پلوی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری کره آب میکنیم
و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.
سپس گوشتها را به صورت تکه ای خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.
فلفل و نمک و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها ۲پیمانه آب اضافه کرده و گوشت را میپزیم.
در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابکشی میرسانیم.
کشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا کمی باد کند
و آن را به گوشتی که آبش کاملا تبخیر شده اضافه میکنیم.
برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.
نکات:

۱-بهتر استاز ته چین گوشت برای این غذا استفاده کنید.

۲-اگر غذای ترش دوست دارید کمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.

سوران

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *