پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان
غذای لذیذ پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود. این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست! طرز تهیه پلوی بخارایی را در ادامه ببینید :
مواد لازم:
برنج ۱ کیلو
گوشت نیم کیلو
کره ۲۵۰ گرم
کشمش ۱۵۰ گرم (پلویی)
هویج نیم کیلو (خلال شده)
پیاز ۴ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران ۱ قاشق چایخوری (ساییده)
طرز تهیه :
غذای لذیذ پلوی بخارا غذای معروف کشور ازبکستان است
اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود.این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!
برای تهیه این پلوی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری کره آب میکنیم
و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.
سپس گوشتها را به صورت تکه ای خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.
فلفل و نمک و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها ۲پیمانه آب اضافه کرده و گوشت را میپزیم.
در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابکشی میرسانیم.
کشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا کمی باد کند
و آن را به گوشتی که آبش کاملا تبخیر شده اضافه میکنیم.
برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.
نکات:
۱-بهتر استاز ته چین گوشت برای این غذا استفاده کنید.
۲-اگر غذای ترش دوست دارید کمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.
سوران