پلو مراکشی

پلو مراکشی

مـواد لازم بـرای چهار الی پنج نفر:

برنج: سه پیمانه

لوبیاسبز: ۲۰۰ گرم

ذرت پخته شده: یک پیمانه

قارچ اسلایس شده: ۲۰۰ گرم

سینه مرغ: یک عدد

پیاز بزرگ سرخ شده : یک عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی روی هم: یک پیمانه

رب گوجه‌فرنگی: یک الی دو قاشق غذاخوری

محلول زعفران: سه قاشق سوپخوری

کره: ۱۰۰ گرم

روغن، نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:
لوبیاسبزها را به اندازه‌های دو سانتی‌متری برش زده، در آب و نمک در حال جوش به مدت دو دقیقه جوشانده و سپس در آب سرد می‌ریزیم. سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد نموده، به همراه کره و زعفران تفت می‌دهیم. فلفل دلمه‌ای‌ها را نیز مکعبی خرد نموده، به مرغ افزوده و تفت می‌دهیم. رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را نیز به مواد می‌افزاییم، سپس قارچ را به سایر مواد اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. در انتها ذرت، پیاز داغ و لوبیاسبز را به مواد افزوده، تفت داده و بعد از پنج دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.
برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده‌ایم، در قابلمه‌ای که محتوی آب در حال جوش است، ریخته و بعد از جوش آمدن آب، برنج را آبکش می‌کنیم. کف قابلمه موردنظر روغن می‌ریزیم. برای ته‌دیگ، یک عدد سیب‌زمینی رنده شده، یک قاشق ماست و یک عدد زرده تخم‌مرغ را با کمی زعفران مخلوط نموده و در کف ظرف می‌ریزیم، سپس یک لایه برنج و یک لایه مخلوط مرغ و سبزیجات ریخته، با کمی زعفران روی آن را می‌پوشانیم، این عمل را تا اتمام مواد ادامه می‌دهیم. روی لایه آخر کمی کره و دارچین پاشیده و می‌گذاریم تا پلو دم بکشد.
منبع:baelm.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.