پوآچا یک غذای پیراشکی مانند است و در کشور ترکیه طرفداران زیادی دارد ، این پیراشکی بسیار ساده و سریع تهیه می شه ، همچنین نیاز به مواد زیادی هم ندارد، امیدوارم تهیه کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
مواد لازم :(جهت آماده سازی خمیر)
روغن و یا کره گیاهی : نصف لیوان
شیر : ۱ لیوان
مایه خمیر : ۱ قاشق چای خوری
شکر : ۲ قاشق غذای خوری
آرد به میزان لازم
نمک به میزان کم
زرده تخم مرغ و کنجد جهت تزیین روی پوآچا
داخل خمیر از هر موادی به دلخواه می توانید استفاده کنید به عنوان مثال از پنیر صبحانه به همراه جعفری و یا سوسیس و پنیر پیتزا .
اول شیر را آنقدر گرم می کنیم تا ولرم شود و دست را نسوزاند ، سپس همه مواد ( آرد ، شیر ، روغن ، مایه خمیر ، نمک و شکر ) را به همراه آرد مخلوط می کنیم ، از آرد آنقدر استفاده می کنیم که خمیر به دست نچسبد ، بعد روی خمیر آماده شده را می پوشانیم و در یک جای نسبتا گرم ، به مدت ۲ ساعت خمیر را استراحت می دهیم . بعد از آماده سازی مواد داخل خمیر ، از خمیر آماده شده به اندازه یک گردو بر می داریم ، داخل آن را کمی از پنیر و جعفری می گذاریم و خمیر را می بندیم ، در این مرحله روی خمیر را کمی زرده تخم مرغ می زنیم و می توانیم مقداری هم کنجد روی آن بپاشیم ، سپس در فری که از قبل گرم کردیم در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم ، وقتی روی پوآچاها طلایی شد ، پیراشکی هایتان آماده است.
منبعncowrang.blogfa.com