پودینگ برنج در مایکروویو
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۴ نفر
شیره: (انگور یا خرما) ۳قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
بادام: (خام) ۱۰عدد
شیر: نصف لیوان
خامه :۲قاشق غذاخوری
برنج: ۱ونیم لیوان
کره: به میزان لازم
پودینگ برنج در مایکروویو
طرز تهیه :
ابتدا برنج را شسته و با چند لیوان آب داخل ظرف مناسب مایکروویو(شیشه ای یا پلاستیک)قرار داده و آن را به مدت ۲دقیقه تا ۳ دقیقه داخل مایکروویو با قدرت ۱۰۰درصد قرار دهید وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد آن را خارج کرده و هم بزنید و دوباره داخل دستگاه قرار دهید تا برنج به مرحله آبکشی برسد این کار معمولا ۴دقیقه طول میکشد.
بعد از نیم پز شدن برنج آن را آبکش کنید.داخل ظرف مخصوص مایکروویو را با کره چرب کنید سپس برنج آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین،خامه و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید ، ظرف را داخل ماکروفر با قدرت ۱۰۰% به مدت ۵ تا ۸ دقیقه قرار دهید و هر ۲ دقیقه مواد را مخلوط کنید.
پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.
نکات:
۱)بهتر است این پودینگ را با برنج قهوه ای تهیه کنید.
۲)در صورت تمایل ۲قاشق گلاب هم به پودینگ اضافه کنید.
۳)توجه داشته باشید که در این دستور از مایکروویو استفاده شده است نه مایکروفر.
نوش جان
منبع:ashpaz-bashi.blogfa.com