;

پیاز فلفلی هندی را چگونه درست کنیم؟

دستور درست کردن این پیاز فلفلی که از غذای هندی ها است کاملا همانند رستوران‌های هندوستان سرو می‌شود. پیش غذایی عالی برای هندی ها است.


مواد لازم:

‏۱ عدد پیاز، خردشده ‏
‏۲ قاشق چایخوری کچاپ ‏
‏۱ قاشق چایخوری آب لیمو ‏
‏۱ قاشق سوپ‌خوری شکر سفید
کمی نمک ‏
‏۱ قاشق چایخوری گشنیز تازه، خردشده ‏
‏۱ قاشق چایخوری برگ شنبلیله‌ی تازه، خرد شده ‏
‏۱ قاشق چایخوری پودر چیلی ‏

طرز تهیه:

در کاسه‌ای متوسط، پیاز و کچاپ را خوب مخلوط کنید تا پیازها رقیق شوند و سس کچاپ به خورد پیازها برود. آب لیمو را به ‏آنها بیافزائید. مواد را با شکر، گشنیز، شنبلیله و پودر چیلی طعم‌دار نمائید و کاملا هم بزنید. درب کاسه را پوشانده و اجازه دهید ‏به مدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کنند. این کار موجب می‌شود که آب لیمو، طعم پیاز را تا حدی خنثی کند.‏‎

کالری : ۲۸ | چربی : ۰٫۲g | پروتئین : ۰٫۵g | کربوهیدرات : ۶٫۶g | چربی اشباه نشده : | فیبر : ۰٫۷g | شکر : | نمک : ۱۳۳mg
زمان آماده سازی : ۵ دقیقه | زمان پخت : | زمان کل : ۶۵ دقیقه

منبع : www.cookingmagazine.ir
دکتر سلام

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.