چطور تخم مرغ حرفه ای بپزیم ؟

چطور تخم مرغ حرفه ای بپزیم ؟

خیلی وقتا پیش اومده که دنبال یه غذای ساده و خوشمزه هستیم .

تخم مرغ پخته شده یکی از گزینه هایی هستش که به راحتی تهیه و بسیار خوشمزست .

حالا برای اینکه بتونیم تخم مرغ ها رو راحت پوست بکنیم بعد از اینکه تخم مرغ ها پختند آنها را درون آب حاوی یخ ریخته و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند

سپس آنهارا خارج کرده مانند فیلم با دست مالش دهید تا پوست تخم مرغ به راحتی جدا شود .

همانطور که در انتهای کلیپ مشاهده کردید زمان پخت برای انواع تخم عسلی و سفت قابل رویت است .

تخم مرغ پخته شده با سیب زمینی پخته و نمک و فلفل بسیار خوشمزه است .

در گیلان معمولا کشاورز ها در هنگام کار یک وعده تخم مرغ پخته با برنج کته و پنیر سیاهمزگی میل میکنند .


چطور تخم مرغ حرفه ای بپزیم ؟

منبع:gilankesht.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *