چهار غذای متنوع با انبه

طرز تهیه ۴ غذای متنوع با انبه

انبه میوه‌ای سرشار از فیبر، ویتامین ث، ویتامین آ و آنتی‌اکسیدان است. این میوه موجب تقویت دستگاه گوارش و کلیه نیز می‌شود، و به علت آهن فراوانی که دارد از آنمی جلوگیری می‌کند.

انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است. انبه تقویت کننده قوای جنسی است و رنگ صورت را درخشان و دهان را خوشبو می کند. انبه سیستم هضم را ضدعفونی و تمیز می کند. انبه تمیز کننده خون می باشد و برای درمان بواسیر مفید است.

این میوه از منابع بسیار خوب پتاسیم به حساب می آید، طوری که مصرف آن به افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه می شود.

انبه در سراسر جهان مورد استفاده خوراکی قرار می‌گیرد. در برخی از کشورها از انبه برای پخت غذاهای اصلی نیز استفاده می‌شود.

رولت گوشت و انبه

رولت گوشت و انبه یک غذای کاملاً رژیمی است و این غذا برای رژیم‌های غذایی لاغری توصیه می‌شود. در پخت این غذا از روغن چندانی استفاده نمی‌شود و مواد اولیه مغذی و سودمندی برای بدن در آن موجود است.

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت و انبه :

فیله گوشت بدون چربی و خردشده : ۲۵۰ گرم
نمک و دانه فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن‌زیتون: به میزان لازم
خمیر فیلو: ۱ بسته
پیازچه خردشده: ۲ ساقه
انبه نگینی شده: ۱ عدد
برگ نعناع پاک‌شده: ۲۰ گرم
برگ ریحان پاک‌شده: ۲۰ گرم
برگ گشنیز پاک‌شده: ۲۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس :

آب لیموترش: ۴ قاشق سوپ‌خوری
سس ماهی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
فلفل قرمز بدون تخم و خردشده: ۱ عدد
سیر کوبیده شده: ۱ حبه

طرز تهیه :

گوشت را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس با مقداری روغن چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید تا بپزد سپس به‌صورت نازک خرد کنید.

ورقه‌های خمیر فیلو را به‌صورت مربع‌های ۱۰ سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت، پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید.

رول‌های آماده‌شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در این فاصله، مواد سس را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط‌کنید.

رولت گوشت و انبه را در ظرف موردنظر بچینید و به همراه سس سرو کنید.

این رولت‌ها را می‌توانید از ۱۲ ساعت قبل آماده کنید و در کاغذ روغنی در یخچال نگهداری کنید. کاغذ روغنی مانع از خشک شدن آن‌ها می‌شود.

رولت گوشت و انبه

اسنک مرغ با انبه

مواد لازم :

پیازچه خردشده :¼ پیمانه
فلفل سیاه:¼ قاشق چای‌خوری
فلفل چیلی خردشده :۱ تا ۲ عدد
انبه :۳ عدد
ران مرغ :۶ عدد
سیر رنده شده :۱ حبه
عسل :۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط :۱ عدد
نان باگت فرانسوی :به تعداد لازم

طرز تهیه :

برای شروع ابتدا ۲ انبه را خرد کنید و در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن به همراه فلفل چیلی هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

سپس در یک قابلمه مخلوط انبه را با پیاز، سس باربیکیو، عسل، سیر و فلفل سیاه مخلوط کنید و هم بزنید.
ران‌های مرغ را به سس تهیه‌شده در قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم همه مواد باهم به مدت ۳ تا ۴ ساعت بپزند.
بعد از پخته شدن مرغ‌ها، آنها را از قابلمه خارج کنید و پس از خنک شدن استخوان آنها را جدا کنید.
سپس مرغ‌ها را ریش‌ریش کنید و روی نان‌های باگت بگذارید. انبه باقی‌مانده را ریز خرد کنید و روی هرکدام از نان‌ها یک تکه انبه قرار دهید.
در آخر روی اسنک‌ها را با پیازچه تزئین کنید.

خورش مرغ و انبه

مواد لازم :

آرد: ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
فیله‌ی مرغ خلالی خردکرده: ۵۰۰ گرم
کره ۴۰: گرم
پیازچه‌ی خردکرده:۳ ساقه
زنجفیل تازه و رنده‌کرده:۲ قاشق سوپ‌خوری
انبه‌ی خردکرده: ۲ عدد
پودر کاری ۳: قاشق چای‌خوری
آب مرغ: ۲۰۰ میلی‌لیتر
ماست تازه: ۱۰۰میلی‌لیتر
پودر نارگیل برای تزئین: به میزان لازم
برگ نعنا برای تزئین: به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا آرد را بانمک و فلفل مخلوط‌کنید. فیله‌ها را در آرد بغلتانید و در نیمی از کره تفت دهید و کنار بگذارید. آنگاه در ظرف مناسبی، باقیمانده‌ی کره را روی اجاق آب کنید. یازچه و زنجفیل را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
سپس انبه و پودر کاری را بیفزایید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
سپس آب مرغ را اضافه نمایید و حرارت اجاق را زیاد کنید تا بجوشد.
ماست و مرغ سرخ‌کرده را بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا خورش جا بیفتد.
حالا خورش آماده را درون ظرف بریزید و با پودر نارگیل و نعنا، تزئین نمایید.

انبه پلو

انبه پلو

اگر دنبال تنوع هستید و می‌خواهید غذای جدیدی را امتحان کنید، پلو انبه همان چیزی است که دنبالش می‌گردید. این پلوی بدون گوشت، سالم و خوشمزه برای دوستداران انبه عالی است و خیلی راحت و فوری تهیه می‌شود.

مواد لازم :

برنج خام: ۱ پیمانه
انبه خردشده یا کمپوت انبه: ۱/۲ پیمانه + ۱/۴ پیمانه
آب‌لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز: خردشده ۱/۴ پیمانه
آب مرغ یا سبزیجات: ۲ پیمانه
پودر زنجبیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
روغن‌زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا همه تکه‌های انبه را با یک قاشق آب‌لیمو و مقداری فلفل مخلوط کنید. سپس نصف پیمانه از آن را همراه با ۱/۴ پیمانه گشنیز داخل مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا انبه کاملاً پوره شود. در صورت لزوم دو قاشق آب به آن اضافه کنید.

قابلمه‌ای را روی شعله متوسط قرار دهید و روغن‌زیتون را کف آن بریزید. برنج و زنجبیل را داخل روغن داغ شده بریزید و هم بزنید تا از روغن پوشیده شود. بعد از حدود ۱ دقیقه، پوره انبه، نمک، فلفل و آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید. هم بزنید تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

بگذارید مخلوط به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. حدود ۲۰ دقیقه بگذارید روی شعله ملایم بماند تا برنج کاملاً پخته شود. سپس درب قابلمه را بردارید و با یک چنگال دانه‌های برنج را از هم بازکنید.

۱/۴ پیمانه انبه باقیمانده را به شکل ریز خردکنید و همراه باکمی گشنیز یا جعفری روی پلو بریزید. هم بزنید و ۲-۳ دقیقه روی آن را بپوشانید.

انبه پلو

منبع:uneed.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *