چگونه پنیر پیتزا تهیه کنیم ؟چگونه پنیر پیتزا تهیه کنیم ؟

چگونه پنیر پیتزا تهیه کنیم؟

پنیر همیشه گران‌قیمت‌ترین ماده اولیه برای تهیه پیتزاست پس اگر بشود این پنیر را در خانه آماده کرد در هزینه‌ها تا حد زیادی صرفه‌جویی خواهد شد. برای این کار لازم است شیر را در دمای ۶۳ درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت یا در دمای ۷۲ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ ثانیه حرارت دهید.

دقت داشته باشید در هنگام حرارت دیدن، شیر پنسوزد یا سر نرود. بعد از این مرحله نوبت سرد کردن شیر یا قرار دادن ظرف آن در آب سرد یا یخ است.

در مرحله سوم کار، باید شیر را ترش کرد یعنی مایه پنیر را به آن اضافه کرد و هم زد. برای آماده شدن پنیر نیم تا یک ساعت زمان نیاز است. حالا پنیر سفتی به دست می‌آید که باید کمی به آن جوهر لیمو اضافه کرد. تا اینجای کار هنوز پنیر پیتزا به دست نیامده پس لازم است مرحله چهارم را به پخت پنیر اختصاص دهید. برای این کار ماده جامد حاصل از ترش کردن پنیر را به قطعات کوچک برش داده و آن را حرارت دهید

هر چه مدت حرارت دیدن پنیر بیشتر باشد پنیر، بیشتر کش می‌آید اما به یاد داشته باشید که حرارت خیلی زیاد، بافت پنیر را از بین می‌برد و طعم آن را خراب می‌کند.

گرد آوری : گروه اینترنتی آفتاب شما Aftabu.Com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *