کباب ترکی خانگی
طرز تهیه کباب ترکی خانگی

مواد لازم :
مغز ران گوساله= ۵۰۰ گرم
روغن مایع= ۵ قاشق غذاخوری
پودر سیر= ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه= به مقدار لازم
پیاز رنده شده =۱ عدد
گوجه فرنگی رنده شده =۲ عدد
آویشن= ۱ قاشق مربا خوری
سیر= ۲-۳ حبه
آلومینیوم و یا کاغذ روغنی= ۱ تکه
نان= چند تکه
گوجه فرنگی =۳-۴ عدد
پیاز =۲ عدد
فلفل کبابی =۳-۴ عدد

طرز تهیه
گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست ببرید . مواد سس را آماده کنید و گوشت را داخل این سس بگذارید تا چند ساعت داخل این سس در یخچال بماند . گوشت را از سس در بیاورید و روی آلومینیوم فویل اول سه چهار تکه در پایین بعد روی آن همه تکه های گوشت را بچینید و با آلومینیوم محکم بپوشانید . آن را در فریزر بگذارید تا خوب یخ بزند بعد از آن که از فریزر در آوردید قبل از این که یخش باز شود برشهای خیلی نازک بزنید . در یک ماهی تابه روغن بریزید و گوشت را سرخ کنید . پودر سیر ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید . لای نان را با گوشت ، پیاز خلال شده ، برشهای گوجه و فلفل پر کنید ( سس گوشت را با پیاز رنده شده – گوجه فرنگی رنده شده – روغن مایع – آویشن – سیر له شده – نمک و فلفل تهیه کنید ). نکته۱-مقداری پروتئین و آهن به بدن می رساند.این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .
———————–
منبع:دستپخت

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *