;

گریل کردن گوشت دنده برای مهمانی‮های رسمی ریزه‌کاری‌هایی دارد که همه از عهده آن برنمی‌آیند.


مناسب برای :۷ نفر

زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت

زمان آماده کردن دنده کباب شده ۱۰ دقیقه و زمان پخت ۱٫۵ ساعت است که برای ۶ تا ۸ نفر می‮توان سرو کرد.
برای مزه‌دار کردن دنده از ادویه‌جات دلخواهی که در منزل دارید مانند نمک، فلفل سیاه و پودر سیر استفاده کنید. میزان نمک و فلفل بستگی به ذائقه شما دارد.

مسئله‌ای که باید به آن توجه کنید اینست که زمانهای گفته شده در این دستور برای این مقدار معین گوشت گفته شده و بسته به وزن و نوع گوشت این زمان تفاوت می‌کند.

مواد لازم:

گوشت دنده با استخوان ۲ کیلوگرم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه:

قبل از اینکه با دنده کاری انجام دهید، اجازه دهید به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق باقی بماند.
فر را از قبل در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی‮گراد) گرم کنید.
گوشت را با نمک و ادویه‮های خانگی دلخواه آغشته کنید.
سپس آن را با چنگال به سینی فر منتقل کنید به گونه‮ای که قسمت گوشتی دنده در سمت پایین و چربی آن به سمت بالا باشد.
به مدتِ ۱ ساعت دنده را در فر گریل کنید.
سپس فر را خاموش کنید ولی در آن را به هیچوجه باز نکنید و بگذارید برای ۳ ساعت دنده داخل فر گرم باقی بماند.
سپس ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قبل از سرو کردن، فر را دوباره در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
به یاد داشته باشید که تا زمانی‮که گوشت آماده سرو نشده در فر را باز نکرده و یا آن را بیرون نیاورید.
درست زمان سرو گوشت کاملا پخته و آبدار را سرو کنید.

مترجم: نغمه خالقی
منبع: www.food.com
نشر:parsegard.com
بازنشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.