;


ماهی گیریل شده با طعم جدید بی‌شک پذیرایی بسیار خوبی را برای هر مهمانی رقم می‌زند.

مناسب برای :۵ نفر

زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت

این کباب‌ در عین ساده درست شدن، طعم بسیار لذیذی دارند. این غذا را می‌توانید گریل کنید یا روی باربکیو آماده کنید. بسته به میل‌تان این کباب را می‌توانید با نان یا برنج یا هردو سرو کنید.
مواد لازم:

فیله ماهی ۵۰۰ گرم

سیخ ۶ تا ۸ عدد

سیب‌زمینی ۲ عدد متوسط

زنجبیل ۲ عدد

لیمو ۱ عدد

زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری

سیر ۲ حبه

فلفل چیلی ۲ عدد

نعناع تازه ۱۰۰ گرم

ماست ۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:

از فیله‌های‌ ماهی استخوان کشیده استفاده کنید و پوست ماهی را بگیرید. فیله را به مکعب های ۲٫۵ سانتی خرد کنید.
سعی کنید از ساقه رزماری به عنوان سیخ استفاده کنید که بسیار کباب شما را معطر‌تر و لذیذ می‌کند.
برگ‌های پایین رزماری را جدا کنید اما برگ‌های سر آن‌را بگذارید بماند.
تمامی مواد زنجفیل (که به تکه‌های کوچک خرد شده است) را نازک ورقه ورقه کنید، آب و رنده پوست لیمو، زرد چوبه، فلفل، سیر، نعناع به جز ماست را با هم در غذا ساز بریزید. مواد را در غذا سار خوب مخلوط می‌کنیم تا نرم و یک‌دست شوند.
سپس ماست را اضافه کنید و هم بزنید. با استفاده از سیخ‌ها یا چوب رزماری، ماهی و سیب زمینی‌ها (آب‌پز شده) را یکی در میان در سیخ فرو کنید. سس را به آرامی روی آن‌ها ریخته و هر طرف را ۲ دقیقه گریل کنید.

مترجم: عارفه خوش نیت
منبع: www.jamieoliver.com
نشر:parsegard.com
بازنشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.