این ماهی کبابی با سس سویا آماده می‌شود و بسیار خوش طعم است، امتحانش کنید.
———————————————————————————————–

مواد لازم:

فیله ماهی قزل آلا ۲۰۰ گرم

روغن بادام زمینی یک چهارم فنجان

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای یک و نیم قاشق چای خوری

سیر کاملاً خرد شده یک حبه

زنجبیل آسیاب شده سه چهارم قاشق چای خوری

فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

روغن کنجد نصف قاشق چای خوری

نمک یک هشتم قاشق چای خوری

روش تهیه:

* ابتدا فلفل قرمز را با رنده ریز و پیاز را با رنده درشت، رنده کنید.

* سپس دو قاشق غذاخوری پیاز و نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز رنده شده را با روغن بادام زمینی و سس سویا و سرکه بالزامیک و سیر و شکر قهوه‌ای و زنجبیل و روغن کنجد و نمک، مخلوط کنید. آن‌ها را خوب به هم بزنید.

* فیله‌های ماهی را داخل یک ظرف شیشه ای بگذارید و مواد مخلوط شده را روی آن‌ها بریزید.

* سطح ظرف را کاملاً با پلاستیک بپوشانید و آن را به مدت ۴ الی ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.

* منقل یا کباب پز را گرم نمایید. توری کباب پز را کمی چرب کنید و آن را در فاصله ۱۳ سانتیمتری شعله یا زغال، قرار دهید. ماهی را از یخچال خارج نمایید. اطراف آن را کمی تمیز کنید و روی کباب پز بگذارید.

* هر از چندگاهی آن را بچرخانید تا هر دو طرف ماهی، کبابی و پخته شود.

* ماهی کباب شده بی‌صبرانه منتظر است تا آن را نوش جان بفرمایید!

————————————————————————————————-
ترجمه: زهرا امیری
منبع:www.tebyan.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *