کباب موهاموراکباب موهامورا

کباب موهامورا

دیدگاه خود را بنویسید.

بازدید۴۵

    کباب موهامورا غذاییه که هیچ وقت طعم اون از خاطرتون نمیره. این کباب لبنانی خوشمزه طرز تهیه آسونی هم داره و می تونید به راحتی توی خونه درست کنید.

۱۵ دقیقه
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
کل زمان ۳۰ دقیقه
وعده غذا شام, ناهار
ملل لبنانی
نفرات ۴ نفر
کالری

ابزار مورد نیاز :

سیخ
کاسه
قاشق

مواد لازم :

▢ ۴۵۰ گرم گوشت (چرخ کرده و بدون چربی)
▢ ۱ قاشق چای خوری ادویه
▢ ۱ قاشق چای خوری دارچین
▢ ۱ عدد پیاز
▢ به میزان دلخواه نمک
▢ ۱ فنجان جعفری
▢ ۱ فنجان سس موهامارا

دستور تهیه :

پیاز و جعفری رو داخل کاسه ی غذاساز می ذاریم و به اندازه ی ممکن ریز می کنیم. گوشت و ادویه ها رو اضافه می کنیم.
به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب بشن، مخلوط می کنیم. سس موهامارا رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب بشن.
یک فنجون کوچیک از مخلوط گوشت رو برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در میاریم و به مدت ۱۰ دقیقه توی فر با حرارت ۴۰۰ درجه ی فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) قرار میدیم.
سیخ یا سوسیس های گوشتی رو تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو می کنیم. کباب رو با نان پیتا و سالاد سرو می کنیم.

منبع:ghazapaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *