کباب ویتنامی با عطر سیر و ریحان

کباب ویتنامی با عطر سیر و ریحان، شما را به امتحان طعمی جدید دعوت می‌کند.

مناسب برای :بیش از ۱۲ نفر
زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت

یک کباب خوش طعم با سبزیجات معطر و سس لذیذ، بهترین گزینه برای میهمانی های خاص شماست.
در دستور اصلی سس ماهی آسیایی آمده است که سس سویا را جایگزین آن کرده‌ایم و سرکه برنج را جایگزین سرکه سفید. اگر شما به مواد اصلی دسترسی دارید می‌توانید از آنها استفاده کنید.
اگر به جای سیخ چوبی از ساقه نیشکر استفاده کنید شیرینی دلپذیری به غذای شما می‌دهد.
می‌توانید کباب‌ها را سیخ کرده و به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کنید؛ به این‌صورت که سیخ‌ها را روی کاغذ روغنی قرار داده و داخل کیسه فریزر گذاشته و در آن را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. کمی قبل از طبخ، از فریزر خارج کرده و داخل یخچال بگذارید تا یخ آن باز شود سپس داخل فر گریل کنید.
برای درست کردن این کباب به ۱۲ عدد سیخ چوبی نیاز است که باید نیم‌ساعت در آب خیسانده شود تا داخل فر نسوزد.

زمان تهیه مواد ۱۵ دقیقه و زمان پخت ۱:۳۰ دقیقه است.

مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده—۸۰۰ گرم
سس سویا—-¼ پیمانه
آب—¼ پیمانه
سیر له شده—۲ حبه
کاهو—۱ بوته برای سرو
لیموترش——-۲ عدد
پیاز——-۱ عدد
ریحان خردشده—-۳ قاشق غذاخوری
گشنیز خردشده—-۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تازه—-۱ عدد
شکر—-۲ قاشق مرباخوری
سرکه سفید—۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع گیاهی—–به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫آب لیموترش را بگیرید و پوستش را رنده کنید.
۲٫ابتدا سس را درست کنید؛ سویا سس، آب، آب لیموی تازه، شکر، سرکه سفید، سیر له شده، فلفل قرمز خوب ریز شده را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید و آن را برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
۳٫فر را روی دمای ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. روی سینی فر روغن بمالید.
۴٫به آرامی گوشت، پوست لیمو، ریحان، گشنیز و پیاز رنده‌شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. پیشنهاد ما اینست که کمی خرده نان را با خامه مخلوط کرده و همراه با یک عدد سیر رنده‌شده به گوشت اضافه کنید.
۵٫ گوشت را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت استوانه‌ای دور سیخ‌های چوبی فرم دهید. باید ۲٫۵ سانتی‌متر از یک سمت سیخ‌ها را خالی بگذارید تا برای در دست گرفتن و سرو راحت باشید.
۶٫سیخ‌ها را روی سینی فر در طبق وسط فر قرار دهید.
۷٫گوشت را تا زمانی که کامل بپزد (حدود ۱۵ دقیقه) در فر بپزید سپس گریل را روشن کنید تا به رنگ قهوه‌ای طلایی درآیند.
۸٫سیر را از سس بیرون بیاورید و دور بریزید.
۹٫کباب‌ها را روی برگ کاهو قرار دهید و همراه سس سرو نمایید.
————————————————————————–
منبع:tebyan-zn.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *