طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی
مدت زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
مواد لازم :
گوشت گوساله ۱ کیلو گرم
۳ حبه سیر، خرد شده
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ
۱/۳ فنجان تازه فشرده آب لیمو
۱/ قاشق چایخوری تازه فلفل سیاه
فلفل قرمز
جعغری خرد شده
مواد لازم برای سس کباب:
۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
۲ قاشق غذاخوری سرکه
۱/۳ فنجان روغن زیتون
نمک ۱½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز – فلفل هندی – سرکه – روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید.
بهترین زمان پخت برای این نوع کباب ۲۵ الی ۳۰ دقیقه است.
منبع:namnak.com