طرز تهیه کباب گوشت اسپانیایی

مدت زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

گوشت گوساله ۱ کیلو گرم

۳ حبه سیر، خرد شده

۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ

۱/۳ فنجان تازه فشرده آب لیمو

۱/ قاشق چایخوری تازه فلفل سیاه

فلفل قرمز

جعغری خرد شده

مواد لازم برای سس کباب:

۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی

۲ قاشق غذاخوری سرکه

۱/۳ فنجان روغن زیتون

نمک ۱½ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز – فلفل هندی – سرکه – روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید.

بهترین زمان پخت برای این نوع کباب ۲۵ الی ۳۰ دقیقه است.

منبع:namnak.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *