کراکت بیتربالنکراکت بیتربالن هلندی

کراکت بیتربالن


یتربالن یک اسنک گوشتی هلندی است که به عنوان غذای اصلی، میان‌وعده یا پیش‌غذا استفاده می‌شود. طعم ترد و خوش‌مزه‌ی این اسنک مطمئنا به راحتی از یادتان نخواهد رفت. این اسنک را همراه با سس چیلی یا هر سسی که خودتان ترجیح می‌دهید میل کنید.

زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
کل زمان ۵۰ دقیقه
وعده غذا اسنک, پیش غذا, شام
ملل :هلندی
نفرات ۸ نفر
کالری –

ابزار مورد نیاز :

قاشق
کاسه
ماهیتابه
سلفون

مواد لازم :

▢ ۲ پیمانه آب گوشت
▢ ۱ پیمانه جعفری (تازه و خرد شده)
▢ ۲ پیمانه پودر نان (برد)
▢ ۱ پیمانه آرد
▢ ۳۰۰ گرم گوشت (پخته شده)
▢ ۵۰ گرم کره
▢ ۱ عدد پیاز (ریز شده)
▢ ۲ عدد تخم مرغ
▢ نمک و فلفل (به میزان لازم)

دستور تهیه :

گوشت رو توی مقداری آب با کمی نمک می پزیم. گوشت پخته شده و یا آبپز شده رو با دست کاملا ریش ریش می کنیم.
یک تابه برمی داریم و کره رو توی اون می ریزیم و پیاز ریز خرد شده رو داخل اون تفت میدیم تا نرم و سبک بشه. آرد و بعد از مدتی آب گوشت رو اضافه می کنیم. گوشت آماده شده و جعفری رو به مواد اضافه می کنیم.
به میزان مورد نیاز نمک و فلفل می ریزیم و اجازه میدیم تا با هم کمی مخلوط بشن و آب گوشت جذب مواد بشه. در نهایت مخلوط باید کمی خشک و قابل فرم دادن داخل دست بشه.
از مخلوط گوشتی برمی داریم و اون رو توی دستامون به صورت گرد یا استوانه ای فرم میدیم و روی سینی می چینیم. سینی رو با سلفون می پوشونیم و داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه استراحت میدیم.
توی یک ظرف آرد ، توی یک ظرف دیگه پودر نون می ریزیم و ۲ عدد تخم مرغ و هم داخل کاسه می شکنیم و هم می زنیم.
کراکت های بیتربالن رو از یخچال درآورده، اول در آرد بعد در تخم مرغ و بعد در پودر نون می زنیم و در روغن خیلی داغ سرخ می کنیم.

منبع:/ghazapaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *