کراکر کنجدی
مواد لازم برای کراکر کنجدی :
کره ی نرم شده ۱۲۵ گرم
روغن مایع نصف فنجان
آب نصف فنجان
زرده ی تخم مرغ (سفیده برای رومال) یک عدد
شکر دو قاشق مرباخوری
نمک ۱/۵ قاشق مرباخوری
سرکه ۱/۵قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
پودر خشخاش و کنجد نصف فنجان
* آرد تقریبا ۳/۵ لیوان
* تقریبا ۳/۵ لیوان آرد با دقت بریزید
طرز تهیه کراکر کنجدی :
اول به غیر از آرد، بکینگ پودر و نمک، همه ی مواد را خوب هم بزنید و بعد مواد خشک را هم اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید، وسط دو تا کاغذ روغنی به کلفتی یک سانتیمتر خمیر را باز کنید و به اندازه ی دلخواه برش بدهید و اول داخل سفیده ی تخم مرغ بعد در مخلوط خشخاش و کنجد بغلطانید و داخل سینی بچینید و داخل فر با ۱۸۰ درجه بپزید.
منبع:beytoote.com