;


مواد لازم برای چهار نفر :

برنج ۴ پیمانه
کرفس پاک کرده ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد
سیر له شده ۲ حبه
ادویه، نمک و فلــفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
پودر لیــمو عمانی ۱ قاشق مرباخوری
کره محلی ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
گوشت چرخ ‌کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ می‌نماییم. گوشت‌ها را از تابه در آورده و کرفس‌ را افزوده و تفت می‌دهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه‌ها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه می‌دهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش می‌نماییم.

از کرفس و گوشت لابه‌لای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز می‌پاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم می‌کنیم.

منبع : groohashpazi.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *