;

کرم بروله فرانسوی


کرم بروله یک دسر فرانسوی خوشمزه است که ماده اولیه اصلی آن خامه می‌باشد.این دسر را امتحان کنید.

مواد مورد نیاز:

خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
وانیل شکری: یک چهارم ق چ
شکر: یک هشتم پیمانه
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
شکر قهوه ای: یک هشتم پیمانه

کرم بروله فرانسوی

روش پخت :

۱٫ تابه ای را روی حرارت پایین قرار داده، خامه را در آن بریزید تا حباب هایی در اطراف تابه ایجاد شود. بعد از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.

۲٫ شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا مواد کرم رنگ و کشداری حاصل شود.

۳٫ مخلوط زرده تخم مرغ را به خامه افزوده و با لیسک مواد را مخلوط کنید. سپس آن را از صافی رد کنید.

۴٫ مایه را در قالب های سرامیکی (قالب سوفله) که قابلیت تحمل دمای فر را داشته باشند (یا کاسه نسوز) بریزید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کمی سفت شود.

۵٫ قالب را از فر بیرون آورده و روی آن شکر قهوه ای بپاشید. سپس مجدد به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید و شعله گریل را روشن کنید تا شکر کاراملایز (شکر ذوب و رنگ آن قهوه ای عسلی) شود.

۶٫ قالب را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید، سپس سرو کنید.

منبع: سرآشپز

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.