کسادیا مرغ و فلفل مکزیکی

تعداد: ۱۲ نفر
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه

بفرمائید یک وعده غذای مکزیکی

مواد لازم

• نیم کیلو سینه مرغ بدون پوست و استخوان
• دو عدد فلفل سبز
• عدد فلفل قرمز چیلی
• ۱٫۵ پیمانه پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید)
• ۶ عدد تورتیلا*
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• نیم پیمانه گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز)
• سه قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن)
• یک قاشق غذاخوری گشنیز یا ریحان تازه خرد شده

کسادیا مرغ و فلفل مکزیکی

طرز پخت

۱٫ مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
۲٫ تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
۳٫ روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
۴٫ مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
۵٫ برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.

ارزش غذایی

• کالری: ۱۲۴
• چربی: ۵ گرم
• کلسترول: ۲۴ میلی گرم
• چربی اشباع شده: ۲ گرم
• کربوهیدرات: ۱۱ گرم
• چربی اشباع نشده: ۱ گرم
• سدیم: ۲۳۸ میلی گرم
• پتاسیم: ۳۳۱ میلی گرم
———————————
منبع:bartarinha.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *