کوبه مرغ عذای محلی قصر شیرین

کوبه مرغ عذای محلی قصر شیرین

مواد لازم

برنج دو سوم پیمانه

سیب زمینی ۱ عدد متوسط

مرغ (ترجیحا سینه مرغ) تقریبا ۱۵۰ گرم

تخم مرغ یک عدد

آرد سوخاری

مواد میانی:

گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم

پیاز یک عدد

خلال بادام ۱قاشق سوپخوری

زرشک ۳ قاشق سوپخوری

رب گ.جه ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برنج رو با دو لیوان آب یه کوچولو نمک و یه قاشق جایخوری روغن کته کنید

سیب زمینی رو هم بپزید

مرغ رو هم بپزید

همه این مواد رو توی غذا ساز یا به هر وسیله دیگه خوب میکس کنید و به اون نمک و فلفل و ادویه بزنید

برای مواد میانی پیاز رو با یه مقدار خیلی کم روغن سرخ کنید بعد پوشت چرخ کرده رو هم با اون سرخ کنید رب گوجه و زرشک و خلال رو هم اضافه کنید

تخم مرغ رو توی یه کاسه کاملا بزنید تا زرده و سفیده مخلوط بشن

دستتون رو خیس کنید بعد از مواد به اندازه یه نارنگی بردارید و توی دستتون کاملا باز کنید و یه قاشق از مواد میانی وسطش بزارید و دوباره بپیچید و دورش رو تخم مرغ بزنید و بعد تو پودر سوخاری بغلتونید و توی رغن زیاد با شعله متوسط سرخ کنید به همین آسونی و به همین خوشمزگی

نکته:

روغن رو توی یه ظرف گود و کوچیک داغ کنید که کاملا کوبه ها رو موقع سرخ شدن بپوشونه

کوبه ها که سرخ شد اونا رو توی صافی بذارید که روغنش بره گرچه این غذا خیلی کم روغن می بره

میتونید تخم مرغ رو مستقیما توی موادتون بریزید که البته در اونصورت ۲ تا تخم مرغ لازمه
عکس از وسط کوبه

منبع:sabkeeli.persianblog.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.