;
کوکوی باقلا سبز

کوکوی باقلا سبز

باقلای سبز پوست گرفته ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
شوید خشک یک قاشق سوپخوری
آرد یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

کوکوی باقلا سبز

طرز تهیه:

باقلای سبز پوست گرفته را باید دو لپه کنید. سپس آن را با یک لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. بعد آن را در صافی بریزید.

در کاسه گودی ۲ عدد از تخم مرغ ها را با آرد مخلوط کنید تا آرد در آن حل شود. بقیه تخم مرغ ها را هم اضافه کنید.

شوید ، باقلا ، نمک ، فلفل و زردچوبه را روی مخلوط تخم مرغ و آرد بریزید (به جای یک قاشق سوپخوری شوید خشک می توانید ۲ قاشق سوپخوری شوید تازه خرد شده به مواد اضافه کنید).

مخلوط را در ماهیتانه ریخته و سطح آن را صاف کنید. در ماهیتابه را بگذارید تا کوکو خودش را گرفته و سرخ شود.

سپس با کفگیر آن را برگردانید و بقیه روغن را اضافه کنید و پشت کوکو را هم سرخ کنید.

این کوکو همراه با سبزی پلو بسیار خوشمزه می باشد.

منبع:tebyan.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *