کوکوی پیازچه کرمانشاهیکوکوی پیازچه کرمانشاهی

کوکوی پیازچه کرمانشاهی

مواد لازم برای ۲ نفر :
سیب زمینی آب پز ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
پیازچه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه :
سیب زمینی‌های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.
حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.
تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.

نکته :
اگر می‌خواهید کوکویتان خوشرنگ شود، می‌توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید.

منبع : bartarinha.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *