مواد لازم :

سبزی (ریحان ، ترخون ، شوید ، گشنیز و جعفری) خرد شده ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
گردوی خرد شده ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده ۱ عدد
آرد ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
نمک ، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
نان تست سبوس دار ۱۰ الی ۱۲ عدد

طرز تهیه :

همه مواد را با هم مخلوط کنید . با کارد وسط نان های تست را در آورید . از ماهیتابه نچسب با کف ضخیم و در دار استفاده کنید . کف ماهیتابه را کمی چرب کنید و نانهای تست را در ماهیتابه قرار دهید و از مایه کوکو وسط آنرا پر کنید و شعله را کم کنید و در ماهیتابه را ببندید وقتی یک طرف پخته شد کوکو را برگردانید و طرف دیگر را هم بپزیدو بقیه کوکو را به همین ترتیب سرخ یا بهتر بگویم بپزید . اگر در ماهیتابه روغن زیاد بریزید به علت بافت اسفنجی نان تست روغن زیادی به خود میکشد و بهتر است از روغن به حدی که کف ظرف چرب شود استفاده کنید.


——————————————————————————————————————————————————————————————-
منبع:www.beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *