کیک انبه


برای تهیه ی این کیک می ‌توانید به جای انبه از موز و یا به صورت نیمی موز و نیمی انبه استفاده کنید.

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای ۱۲ نفر:

آرد یک و نیم پیمانه
جوش شیرین یک هشتم قاشق چای ‌خوری
نمک یک چهارم قاشق چای‌ خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چای ‌خوری
کره نصف پیمانه
شکر ‌یک و نیم پیمانه
تخم‌ مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چای‌ خوری
خامه زده شده نصف پیمانه
انبه ۳ عدد رسیده و پوره شده

کیک انبه

طرز تهیه:

* کف تابه را چرب کنید.

* فر را از قبل روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

* آرد،‌ جوش شیرین، ‌نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

* در یک ظرف بزرگ، با استفاده از هم زن ، ‌کره و شکر را خوب هم بزنید.

* تخم‌ مرغ‌ ها را دانه دانه به مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید.

* وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

* مخلوط آرد را به آرامی وارد مخلوط تخم‌ مرغ‌ ها کنید.

* پوره انبه را به مخلوط اضافه کرده خوب هم زنید.

* مایه آماده شده را درون تابه‌ ای که از پیش آماده کرده ‌اید بریزید.

* تابه را درون فر، که از پیش گرم شده به مدت یک ساعت یا تا زمانی‌ که خلال دندانی درون آن فرو کنید و تمیز بیرون بیاید حرارت دهید.

* در ۴۰ دقیقه نخست، درب فر را باز نکنید و پس از آن بگذارید کیک درون تابه ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود.

* کیک را از تابه خارج کرده بگذارید کاملا خنک شود، سپس آن را میل کنید.

شهره فرجی – همشهری آنلاین

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.