کیک سیب با سُس شیر و تخم مرغ

سیب یکی از میوه هایی است که برای کیک، پای و چیز کیک خیلی مناسب است. در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک را که سیب از مواد اصلی آن است برای شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

آرد ۲۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل شیرین ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
جوز (رنده شده) ۱ قاشق چای خوری
میخک (پودر) ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم
شکر ۲۲۵ گرم
کره (نرم شده) ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قاشق چای خوری
سیب (سیب زرد بدون پوست و هسته و خرد شده) ۳ عدد
گردو (خرد شده) ۱۱۵ گرم
زنجبیل (خرد شده) ۱/۳ فنجان
کران بری (کران بری خشک یا کشمش) ۱/۲ فنجان

کیک سیب با سُس شیر و تخم مرغ

طرز تهیه:

۱-داخل یک کاسه کوچک کران بری و آب را مخلوط کنید و بگذارید به مدت یک ساعت داخل آن بماند تا کران بری پف کند. سپس آب را دور بریزید و کران بری ها را کنار بگذارید.

۲-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. قالب را با کره چرب کنید و بعد روی آن مقداری آرد بپاشید.

۳-داخل یک کاسه بزرگ یا داخل کاسه مخلوط کن آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل شیرین، دارچین، گردو، میخک و نمک را الک کنید و شکر قهوه ای و شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و مخلوط کنید تا اینکه خمیر یکدست و کمرنگ شود.

۴-مخلوط را با سیب، گردو و زنجبیل و کران بری ترکیب کنید و با قاشق آن را به قالب انتقال دهید و روی آن را یکدست کنید.

۵-بعد به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کیک مغز پخت شود بعد از آن کیک را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود و بعد در بشقاب قرار دهید تا کاملا خنک شود.

۶-در صرت تمایل قبل از سرو کردن شکر رنگی روی کیک الک کنید و با مخلوط شیر و زره تخم مرغ آن را سرو کنید.

منبع:سوران

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.