گزلمه بادمجان - Patlıcanlı gözlemeگزلمه بادمجان - Patlıcanlı gözleme

گزلمه بادمجان – Patlıcanlı gözleme


این غذا در عین حال که بسیار لذیذ است ، ساده و سریع نیز می باشد ، در ضمن تنوع زیاد این غذا به محبوبیت آن می افزاید.


مواد لازم برای خمیر :

آرد : ۳ لیوان تقریبی
تخم مرغ : ۱ عدد
روغن : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
آب : به اندازه کافی
مواد لازم برای داخل خمیر :
بادمجان : ۲ عدد
سیر : ۲ حبه

طرز تهیه گزلمه بادمجان – Patlıcanlı gözleme:
بادمجانها را کبابی می کنیم و می گذاریم تا خنک شود ، در این فاصله آرد ، تخم مرغ ، روغن و نمک را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم به خمیر اضافه می کنیم ، این کار را آنقدر ادامه می دهیم که در حین ورز دادن خمیر به دستمان نچسبد ( لازم نیست این خمیر را خیلی ورز دهیم ) بعد از اینکه خمیر آماده شد به سراغ بادمجانها می رویم ، پوست کبابی شده بادمجانها جدا می کنیم و ۲ حبه سیر را به بادمجانها اضافه کرده این مخلوط را با گوشکوب له می کنیم بعد از مخلوط شدن کامل بادمجان و سیر ، به اندازه یک گردو از خمیرمان برمی داریم ، با وردنه این خمیر را باز می کنیم ، هر چه نازکتر باشد بهتر است ، قطر خمیر دایره شکلمان باید با قطر ماهی تابه مان یک اندازه باشد که خمیر داخل ماهی تابه جا شود ، مقداری از مخلوط بادمجان و سیر را وسط خمیر می گذاریم و کاملا پخش می کنیم بعد نیمی از خمیر را روی نیم دیگر بر می گردانیم که به شکل نیم دایره در می آید ، تابه را روی گاز می گذاریم بعد از اینکه گرم شد کف تابه را کمی چرب می کنیم خمیر را داخل تابه می گذاریم با شعله متوسط ، کمی که سرخ شد ، خمیر را بر می گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود ، سپس گزلمه بادمجانی شما آماده است ، این غذا را به محض آماده شدن سرو کنید ، داغ داغ لذیذتر است .

منبع:ncowrang.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *