;

مواد لازم :
شیر ماهی ۱ کیلوگرم
فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره نصف قاشق چایخـوری
پودر زنجــبیل ۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی بزرگ ۴ عدد
آبلیمو به مقدار لازم
گشنیز ساطوری خرد شده ۱ پیمانه
روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه :
ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و آبلیمو را به ماهی اضافه کرده، بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

گوجه‌ فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می‌کنیم.در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می‌افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.

منبع : groohashpazi.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *