;
گوجه پونه(غذای محلی ایلام)

گوجه پونه (غذای محلی ایلام)

مواد اولیه :
گوجه‌فرنگی بزرگ چهار عدد
پیاز یک عدد
پونه چهار ساقه
کره دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:
این غذا را در زمان‌های گذشته چوپانان ایلامی استفاده می‌کردند اما با طعم و مزه خوبی که دارد امروزه اکثر مردم آن را میل می‌کنند و مطمئن هستم که شما هم از درست کردن آن لذت کافی را خواهید برد.
پیاز را خلالی خرد کرده و در کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود. گوجه‌فرنگی‌ها را هم خرد کرده و به پیاز افزوده و تفت می‌دهیم تا آب آن کاملا کشیده و سرخ شود.
ادویه ها و پونه خرد شده را افزوده و مخلوط می‌کنیم. پس از کمی تفت دادن وقتی عطر پونه بلند شد غذا حاضر است.

منبع :http://ash.ksabz.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

One thought on “گوجه پونه (غذای محلی ایلام)”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.