“گوجه پونه” غذای محبوب ایلام

“گوجه پونه” یا“گوجه پینه” یکی از غذاهای محبوب استان ایلام است.این غذا از مواد غذایی بسیار ساده ای تشکیل می شود.

مواد لازم برای درست کردن گوجه پونه ایلامی:
کره :۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده :۴عددبزرگ
پونه خرد شده :۴ساقه
پیاز خلالی شده :۱ عدد
طرز تهیه گوجه پونه ایلامی
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود.سپس پیاز خلالی شده را داخل کره تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد گوجه ها را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید تا آب آن کشیده شود و گوجه ها سرخ شوند.

طرز تهیه :
پونه و ادویه های دیگر را به پیاز و گوجه تفت داده شده اضافه کنید و وقتی عطر پونه بلند شد ، آن را از روی حرارت بردارید. غذا آماده شده را در کنار نان و سبزیجات تازه میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد گوجه پونه
گوجه پونه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
گوجه پونه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

منبع:dingoland.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *