طرز تهیهٔ واسایی(سوپ ترب ژاپنی)

طرز تهیهٔ واسایی(سوپ ترب ژاپنی)

واسابی یکی از مواد مهمی است که در سوشی به کار می رود و طعم تندی دارد.

طرز تهیه واسابی: واسابی که به آن ترب کوهی ژاپنی نیز می‌گویند، یک ریشه ادویه‌ای است با طعم تند و یکی از مواد مهمی است که در سوشی به کار می رود. برخی دوست دارند که آن را با سس سویا مخلوط کنند یا به طور مستقیم قبل از خوردن سوشی آن را روی سوشی بریزند. محصولات واسابی برای سوشی را می‌توانید از فروشگاه‌های مواد غذایی آسیایی به صورت پودر یا خمیر آماده تهیه کنید. برای این که کاملاً از طعم واسابی لذت ببرید، بهتر است که خودتان با پودر واسابی مایه واسابی درست کنید.

بیایید کمی واسابی درست کنیم!

از آنجا که برای تازه نگه‌داشتن پودر واسابی باید آن را خشک نگه داریم، درِ قوطی را به طور صحیح و با دقت باز می‌کنیم تا بتوانیم مدت‌زمان بیشتری آن را نگه داریم.
با یک قاشق چایخوری خشک به آرامی آن را از قوطی بیرون می‌ریزیم. ۳ تا ۴ قاشق چایخوری کافی است، البته بستگی به ذائقه شما دارد.

به آن آب اضافه می‌کنیم

مقدار کمی آب سرد به آن اضافه می‌کنیم، به نسبت ۱ به ۱، یعنی هر قدر واسابی ریخته ایم به همان اندازه هم آب می‌ریزیم. اگر می‌خواهید مایه شما غلیظ باشد کمی واسابی به آن اضافه کنید، و اگر می‌خواهید که رقیق باشد، کمی آب بیشتر به آن اضافه کنید.

نکات طرز تهیه سوشی را در این آلبوم مشاهده کنید.

منبع:parsegard.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *