;

این شیرینی های خوشمزه با ظاهر زیبایی که دارن بسیار شیک و مجلسی و وسوسه انگیزن. برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی مینیاتوری برای عید نوروز با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی مینیاتوری

کره ۶۰ گرم

پودر شکر ۵۰ گرم

پوست لیموی رنده کرده یک چهارم قاشق چایخوری

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۱۲۰ گرم

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

مارمالاد دلخواه به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری

کره را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پودر‌شکر را کم‌کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.

سپس پوست لیمو، وانیلین و تخم‌مرغ را افزوده و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی، به دست آید.

اکنون خمیر را در کیسه ‌نایلونی بگذارید و ۲۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر تقریبی ۳ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.

آن‌گاه به کمک خلال دندان، سوراخ‌های کوچکی روی خمیر‌ شیرینی مینیاتوری ایجاد کنید.

حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی ۱۲ دقیقه، بپزید.

شیرینی مینیاتوری را روی پنجره سیمی خنک کنید و داخل حفره‌ها را با مارمالاد یا شکلات پر کنید.

منبع:تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری/شورشیرین
مجله تصویر زندگی

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *