طرز تهیه پلو با برنج سیاه


مواد لازم برای ۴ – ۶ نفر
برنج سیاه ۳ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
فیله‌ی مرغ خردکرده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده ۲ عدد
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
کنسرو ذرت ۱ پیمانه
نمک به میزان لازم
پنیر فتا، مکعبی خردکرده ۱۰۰ – ۱۵۰ گرم

روش تهیه
برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، ۲ قاشق سوپخوری کره بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس فیله‌ مرغ را در آن تفت دهید و بعد فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و آن را نیز تفت دهید. حال پیاز داغ، ذرت و نمک را اضافه و مخلوط کنید. اکنون در قابلمه‌ی مناسبی، ۲ قاشق سوپخوری کره بریزید و روی اجاق آب کنید و برنج و مواد فراهم کرده را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید.

حالا باقیمانده‌ کره را روی پلو بگذارید و آن را ۳۰ دقیقه دم کنید. اینک پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید، روی آن را تکه‌های پنیر فتا قرار دهید و میل نمائید.

منبع:
زندگی آنلاین/ اعظم گلزارمنش

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *