سیب زمینی با سس پستو
سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود , ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد .
مدت زمــان طـــــــبخ : ۳۰ دقیقه
مناسب برای تعداد : ۴ نفر
جدول ارزش غـذایی برای سیب زمینی با سس پستو
کالری برای یک نفر : ۱۳۲ کالری
چربی برای یک نفر : ۳٫۲۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۹٫۰۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۴٫۰۰ گرم
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی با سس پستو :
۱٫ سیب زمینی تازه و کوچک : ۹۰۰ گرم
۲٫ ریحان بازل تازه : ۷۵ گرم
۳٫ دانه کاج : ۲ قاشق غذاخوری
۴٫ سیر , له شده : ۳ حبه
۵٫ روغن زیتون : ۱۰۰ میلی لیتر
۶٫ پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : ۷۵ گرم
۷٫ نمک : به میزان لازم
۸٫ فلفل : به میزان لازم
۹٫ برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو :
۱٫ سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .
۲٫ در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .
۳٫ مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .
۴٫ سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود , ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد .
منبع:avayesalamati.com