;

پلا سرتره , غذای لذیذ شمالی!

    مواد لازم پیاز۱عدد سبزی تازه ۲کیلو (گشنیز، جعفرى، تره، اسفناج یا برگ چغندر، ترشک و برگ گزنه تازه) سیر۳بوته تخم مرغ ۴عدد
    گوجه فرنگی۳عدد فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم آب نارنج

پلا سرتره , غذای لذیذ شمالی!


مواد اولیه برای ۵ نفر :

پیاز۱عدد سبزی تازه ۲کیلو (گشنیز، جعفرى، تره، اسفناج یا برگ چغندر، ترشک و برگ گزنه تازه) سیر۳بوته تخم مرغ ۴عدد
گوجه فرنگی۳عدد فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم آب نارنج
به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا سبزى، سیر و پیاز را ریز خرد نموده، و در قابلمه ریخته، یک و نیم لیوان
آب در آن می ریزیم.
گوجه فرنگى ها را پوست کنده و اضافه نموده، نمک و زرد چوبه زده و در قابلمه را گذاشته، و
با حرارت ملایم می گذاریم پخته شود.
پس از حدود ۴۰ دقیقه که آبش کاملا گرفته شد، روغن به مقدار کافى در آن ریخته و تفت میدهیم.

تخم مرغ ها را در ظرفى هم زده یا به صورت هم نزده روى خورش ریخته، و به اندازه مناسب
فلفل می پاشیم.
در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقیقه دیگر پلاسرتره آماده می شود.در صورت تمایل موقع صرف پلاسرتره آب
نارنج را روى آن بریزید.
نکات:

۱)دقت کنید در سیزی شوید باید بیشتر از دیگر سبزیها باشد.و اگر هر یک از سبزی ها را در
اختیار نداشتید آن را حذف کرده و به بقیه اضافه کنید.۲)در صورت که برگ سیر تازه موجود بود از آن
استفاده کنید.۳)پلاسرتره با مرغ، ماهى، کباب همراه با برنج یا نان و حتما ماست صرف می شود.

منبع:www.niksalehi.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.