آشنایی با روش تهیهی ســینه مرغ قـالبی
مواد لازم برای چهار نفر
قارچ ۵۰۰ گرم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
تخممرغ سه عدد
خامه یک پیمانه
سس مایونز یک پیمانه
بیکـینگپودر یک قاشق چایخوری
آرد سوخاری نصف پیمانه
خردل یک قاشق چایخوری
کـره ۵۰ گرم
آب لیمو دو قاشــق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
* ابتدا سینه مرغ خام را چرخ میکنیم. قارچها را تمیز شسته، آنها را خشک میکنیم و به صورت ورقهای برش میزنیم و به همراه کره و آب لیمو روی حرارت بالا سرخ میکنیم. در آخر به قارچ یک قاشق چایخوری نمک و فلفل میافزاییم.
* زردههای تخممرغ را با نمک و فلفل هم میزنیم. سپس مایونز و خامه را اضافه نموده و مخلوط میکنیم. کمی از آرد سوخاری، قارچهای سرخشده سرد، بیکینگپودر، خردل و مرغ را به آن افزوده و همه مواد را کاملا با هم مخلوط میکنیم.
* سفیدهها را جداگانه در ظرفی تمیز با همزن برقی میزنیم تا پف کند و سفت و سفید شود. سپس آن را به مواد بالا اضافه نموده و به حالت دورانی و در یک جهت هم میزنیم.
* در قالب پاند کیک کاغذ روغنی گذاشته و اطراف آن را چرب میکنیم. آرد سوخاری را کف قالب میپاشیم. مخلوط مواد را درون قالب ریخته آن را در فری که با حرارت ۲۰۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم نمودهایم، به مدت ۶۰-۵۰ دقیقه میپزیم.
* برای امتحان کردن پخت سینه مرغ قالبی یک چاقوی تمیز در آن فرو نموده اگر چیزی از مواد به چاقو نچسبید، نشانه پخته شدن مرغ قالبی است.
نکته
* مخلوط کردن قارچها به همراه آب لیمو باعث سفید ماندن آن میشود.
* سعی کنید قارچهای سفید رنگ که پایین کلاهک آنها بسته است را انتخاب کنید.
منبع:tebyan.net