دسر فروماژ پرتقال

این روزها خانم‌های با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می‌شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا که فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یک دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذکر کنیم .

دسر فروماژ پرتقال
این دستور برای ۶ – ۵ نفر کافی است.

زرده تخم‌مرغ ۴ عدد

شکر یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

آب پرتقال ۵ پیمانه (۳۸۰ گرم)

خامه پاستوریزه یک پیمانه (۲۰۰ گرم)

ورق ژلاتین ضخیم ۴ ورق

رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می‌زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید. مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال کافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور ۴ ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.

منبع: jamejamonline.ir


By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *