دستور تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی

طرز تهیه مربای چاقاله پسته (چغاله پسته):
مربای چاقاله پسته یک مربای خاص و ویژه است و به سادگی می توانید با رعایت چند نکته این مربای خوشمزه را تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم مربای چاقاله پسته
چاقاله پسته ۵۰۰ گرم
شکر ۷۵۰ گرم
هل ۳ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای چاقاله پسته خانگی
مرحله اول ( آماده سازی )
ابتدا چاقاله ها را شسته و درون ظرف مناسبی یک لیتر آب و مقداری نمک می ریزیم و سپس چاقاله ها را اضافه میکنیم و ۵ ساعت منتظر می مانیم و سپس بعد از گذشت این زمان چاقاله ها را خارج کرده و درون آب سرد ریخته و چند بار آب آن را عوض می کنیم و سپس ابتدا و انتهای چاقاله را با سوزن سوراخ می کنیم.

مرحله دوم
قابلمه ای را انتخاب کرده و با آب پر کنید و روی شعله با حرارت بالا قرار دهید تا به جوش آید و وقتی جوشید چاقاله ها را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و هر چند دقیقه آب آن را عوض کنید تا تلخی چاقاله ها از بین برود و اینکه چاقاله ها به خوبی بپزد و در آخر آبکشی کنید.

مرحله سوم
در این مرحله شکر و آب را درون قابلمه لعابی یا تفلونی بریزید و به خوبی مخلوط کنید و روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و بعد از ۱۵ دقیقه هل و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید شیره مربا به خوبی قوام پیدا کند.

مرحله چهارم
سپس چاقاله ها را اضافه کرده و شعله را کم کنید و اجازه دهید مربا به قوام مناسب برسد و در انتهای پخت مربا آبلیمو تازه را اضافه کرده و بعد از ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مربا سرد شود.

مرحله پنجم
وقتی مربا به خوبی سرد شد آن را درون ظروف شیشه ای مناسبی ریخته و درب آن را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای چاقاله پسته
مربای چاقاله پسته جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد .
مربای چاقاله پسته را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد

منبع:namnak.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *