;

دمپختک با ماش

دمپختک با ماش
به دلیل بالا بودن میزان اسید فولیک و پتاسیم ماش ، برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و کنترل پرفشاری خون مفید است.

به دلیل بالا بودن میزان اسید فولیک و پتاسیم ماش ، برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و کنترل پرفشاری خون مفید است.مصرف ماش در کاهش کلسترل ، پیشگیری از سرطان پستان و درمان کم خونی موثر است.

مواد لازم

گوجه فرنگی کوچک : ۱ عدد
گوشت گوسفندی با استخوان : ۴۰ گرم
به متوسط : ¼ عدد
هویج : ۱ عدد
پیاز کوچک : ۱ عدد
برنج : نصف پیمانه
ماش : ۱۵۰ گرم
روغن : یک قاشق غذا خوری
ادیوه پلویی : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

مراحل

گام ۱

ابتدا گوشت را با پیاز تفت می دهیم وبعد به و هویج را اضافه کرده کمی تفت می دهیم.

گام ۲
سپس نمک ، فلفل و ادویه را اضافه می کنیم .

گام ۳
گوجه را رنده کرده همراه با ماش به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم کمی پخته شود.

گام ۴
سپس برنجی را که از قبل خورده به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم تا با تمامی مواد به خوبی مخلوط شود.

توسط میترا
منبع:ghazaland.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *