طرز تهیه خورش کتف مرغ:

اول از همه یک پیاز بزرگ را رنده درشت زدم و داخل روغن شناور آن را سرخ کردم بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر زنجبیل و یک قاشق غذاخوری رب و یک قاشق غذاخوری رب آلبالو (من خودم درست کردم) اضافه کردم اگر در دسترس نداشتید رب انار اما مقدار آن را کمتر بریزید همه را با هم ترکیب کنید و کتف ها را اضافه کردم و تفت دادم و در آخر یک لیوان آب اضافه کردم و اجازه دادم بپزد و در اواخر پخت یک کره ۵۰ گرمی را به آن اضافه کردم به همین راحتی و خوشمزگی .

منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *